top of page

Equip huMÀ del cat cafè

Espai de Gats no seria possible sense l'equip humà. Tot i que no som nosaltres les fundadores del projecte, el prenem amb tot l'amor amb l'expressa intenció de seguir ajudant als gats més enllà dels nostres altres projectes gatuns.

L'equip esta format per a tres dones emprenedores amants dels gats: 

 

- Montse Grau, actual presidenta de l' Associació formada com a ATV (ajudant tècnica veterinaria) no només porta l' associació sinó que també forma part del projecte Calma Felina, dedicat a la cerca y gestió de cases d' acollida per a gats i la seva posterior adopció.

- Sara Ferrando, igualment formada com a ATV, va estar treballant també a clínica fins passar a formar part del nostre equip. S'ha format i treballat com a terapeuta felina a Terapia Felina. També està formada en teràpies com Flors de Bach, nutrició convencional y nutrició BARF. 

Ha sigut l'encarregada de portar les RRSS junt amb la Montse i és la creadora de la nostra nova web.

- Rosa Aguilera, terapeuta felina i de Flors de Bach, també formada a Terapia Felina, col.labora com a terapeuta a Espai de Gats, fent xerrades una vegada al mes a "Café Con Gatos" i assessorant tant als client com als nostres adoptants. Al seu instagram @aspiranteagato pots trobar informació gratuita sobre el comportament dels gats, com relacionar-se millor amb ells, com entendre'ls millor i molt més. 

bottom of page