QUÈ FEM A eSPAI DE GATS?

A Espai de Gats treballem tres eixos principals: el cat-café, les adopcions i l'escola.

 CAT CAFÉ

El nostre local és únic a Barcelona. Et podràs relaxar amb el ronroneig dels nostres inquilins o jugar amb ells mentees et prens un bon cafè o qualsevol altra beguda acompanyada del aperitiu que prefereixis, dolç o salat. També podràs llegir un llibre de la nostra biblioteca, fer servir la nostra Wi-fi per a treballar o seguir-nos a les xarxes ;)!

Quan arribarà la meva familia?

ESCOLA I ESDEVENIMENTS

Volem que aprenguis moltíssimes coses sobre gats! Per això preparem tallers i cursets sobre el seu comportament, temes de salut, comunicació, enriquiment ambiental i també, cursos sobre benestar animal, els seus drets i tinença responsable. Tots els cursos són impartits per equip professional i format. També organitzem tallers de caràcter lúdic per als qui volgueu fer alguna activitat diferent el cap de setmana. Si estàs interessat/da en saber quins són els pròxims esdevenidments pots clicar aquí.

Anem a jugar!

CENTRE D'ADOPCIONS

El nostre objectiu principal es facilitar l'adopció de gats adults que es troben en cases d'acollida o refugis durant massa temps. A Espai de Gats podràs coneixer-los, passar una estona amb ells i, si connectes amb algun, adoptar-lo.

Tots els gats estan preparats per a donar-se en adopción: esterilitzats, testats, desparasitats i vacunats al dia i amb microxip. Si vols més informació pots preguntar a l'equip humà durant la teva visita al catcafè o bé entrar a aquesta pàgina.

Club de lectura 

1A2834EB-F3BA-4110-A056-D8F2655AC5A3.jpg

Servei catsitter

SERVEI CATSITTER

Quan marxes de casa o t'absentes, es recomana que el teu gat romangui a casa i evitar canvis de territori.

Les catsitters (cuidadores de gats a domicili) que col·laboren amb Espai de gats, s'han format amb Rosa, @aspiranteagato, Terapeuta felina. I també estaràs ajudant als gats d'Espai de gats!

Si no tens algú de confiança per cuidar els teus gats, estarem encantades de cuidar-los i oferir-los el servei de catsitter.

Si ho necessites, ens pots contactar per missatge privat a les nostres xarxes socials     o enviar-nos un mail a catcafe@espaidegats.com

  • Instagram
  • Facebook