top of page

PREGUNTeS FREqüENTS

Aquí trobaràs les preguntes que rebem més sovint, si tens algun dubte que no queda resolt en aquesta o altres seccions de la web, escriu-nos a catcafe@espaidegats.com o a alguna de les nostres xarxes socials, estarem encantades de respondre't!

 

Puc venir a Espai de Gats encara que NO vulgui adoptar? 

​Si! Gràcies a les visites els gats gaudeixen de la vostra presència, joc, companyia... Amb la teva entrada ens ajudes aportant per poder mantenir els gats. A més, pots prendre una beguda/snack mentre treballes, llegeixes un llibre i gaudeixes de wifi gratuït en companyia del nostre equip felí. 

 

Puc venir amb el meu gat?

NO. Els nostres gats estan documentats legalment per a poder residir a les nostres instal·lacions, cosa que la resta de gats no. Qualsevol problema amb un gat aliè, ja sigui amb un altre gat o amb una persona, podria tenir conseqüències legals greus per a l'associació. A més a més, respectant la naturalesa dels gats, són animals territorials que no se a gust en llocs desconeguts, encara menys si hi ha altres gats que a sobre no coneixen.

 

Haig de reservar per venir a visitar-vos?

Actualment reservar és obligatori degut a l'aforament reduït a causa de les mesures proposades per el COVID-19. Pots fer-ho aquí.

 

Puc entrar si tinc o sospito que pateixo d'al·lèrgia als gats ?

Depèn del grau d'al·lèrgia i de si estàs disposat/da a prendre el risc. Hem d'advertir que el nostre personal no podrà administrar-te cap tipus de mediació en cas de patir un brot.

 

Puc emportar-me un dels vostres gats a casa?

¡No el mateix dia! Si algun dels nostres gats t'ha captivat, parla amb l'equip del catcafè i t'informaran sobre el procès d'adopció. Si no pots esperar i vols saber-ne més, pots visitar aquesta pàgina.

Teniu gatets petits?

No. A Espai de Gats optem per donar visibilitat només a gats adults, ja que els cadells són el que tothom busca i surten adoptats ràpidament. Cal esmentar que molts dels nostes gats són aquests cadells adoptats o recolits que han acabat abandonats i volem mostrar a les persones que ens visiten que els gats adults són meravellosos i es mereixen la mateixa oportunitat que qualsevol cadell.

D'on venen els vostres gats?

Els nostres gats provenen de diverses associacions i protectores amb les que col·laborem, algunes d'elles són: Gats del Carrer, Proaniplan, Rápita Felina, CAAC Maresme, CAAC Lleida, Rescats, CAAC Tarragona, SPAC...

Tinc productes que el meu gat ja no fa servir, us els puc portar?

I tant! Medicaments, menjar, joguines, llits, sorrals... tot es benvingut. Si hi ha alguna cosa que els nostres gats no utilitzaran, ho donem a les associacions amb les que col·laborem. Aquí no es llença res! També recollim mantes, llençols i, si tens algun producte per a gossos també ens podem encarregar de fer-ho arribar a alguna de les protectores.

M'agradaria ser voluntari/a o col·laborar amb vosaltres, què haig de fer?

Actualment no tenim programa de voluntariat peró no descartem obrir-lo en un futur pròxim. Si vols ajudar-nos a que l'asociació segueixi en peu, pots veure les 10 maneres mès eficients aquí.

bottom of page