top of page

COM AJUDAR?

Espai de Gats som una associació i per aquest motiu som sostenibles només gràcies a vosaltres. De fet, ajudant al nostre projecte, està ajudant també a altres associacions, ja que acollint els seus gats al nostra local estem alliberant espai als seus refugis i cases d'acollida per a que més gats puguin ser rescatats. 

En el nostre cas, hi ha 9 maneres fundamentals en les quals ens pots ajudar. Te les mostrem a continuació:

Welcome to Espai de Gats.jpg

1.  Visitant el catcafè

Mimar i/ o jugar amb els nostres gats és la manera més agradable i d'ajudar-los i, si decideixes acompanyar la visita amb alguna consumició, ens estaràs ajudant encara més. 

Vitani%20and%20souvenirs_edited.jpg

2.  Comprant a la nostra botiga

​Des del nostre merchandising o altres objectes per a "cat lovers" fins a joguines, menjar i altres productes per a gats, tots els beneficis de les ventes són per ajudar als nostres gats. 

large_lst90xn4z9.jpg

3. Fen-te teamer

Teaming és una plataforma completament segura on pots apuntar-te i aportar 1€ al mes. En el nostre cas, les recaptacions van destinades a despeses veterinàries extraordinàries. Pots unir-te clicant aquí.

IMG-20201205-WA0092.jpg

4.  Assistint als nostres 

tallers  i xerrades

D'aquesta manera no només aprendràs o passaràs una bona estona sino que també ens estaràs ajudant. Què més es pot demanar? Pots veure els propers esdeveniments en aquesta pàgina.

IMG-20201205-WA0092.jpg

5. Fent donació de productes

Coses que el teu gat ja no faci servir: menjar, rascadors, joguines, medicaments d'ús veterinari... ens ho pots portar i si hi ha alguna cosa que no necessitem sempre ho donem a les associacions amb les que col·laborem. No tirem res, tot s'aprofita!

WhatsApp Image 2020-10-07 at 20.34.50.jp

6. Fent un donatiu

També pots fer un donatiu a Associació Espai de Gats mitjançant Paypal, tarjeta de crèdit/dèbit o per transferència bancària (BBVA, Associació Espai de Gats) al número de compte   ES1401822987520200672953

IMG-20201112-WA0098.jpg

7.  Encarregant un retrat  felí a Acuareva

IMG-20201207-WA0005.jpg

8.  Donant/ col·laborant

amb el teu talent

Eva es una artista que trabaja la acuarela y se especializa en retratos de animales. Encargándole un retrato de parte de nuestra asociación no solo recibes un descuento, sino que te llevas una pintura única de tu mejor amigo. Puedes echar un vistazo a su arte aquí.

Si creus que algun hobby, feina, talent que tinguis (tu o algú que coneguis) pot ajudar-nos i tens alguna proposta, et convidem a que ens ho expliquis aquí! Ens encanta col·laborar amb qualsevol persona amant dels gats i oferir noves activitats i productes als nostres cat lovers.

IMG-20201117-WA0107.jpg

9.  Protegint  les teves
finestres i  balcons

La seguridad en el hogar para nuestros gatos es muy importante. Si necesitas realizar un cerramiento tenemos al equipo perfecto: David y Mónica llevan 10 años dedicándose a la protección gatuna tanto para protectoras como particulares y de forma totalmente personalizada. Escríbenos aquí o por las redes sociales y te informaremos de más ¡no te arrepentirás!

rwg.png

10.  Col·laborant   amb  Charity Kitty NFT

Dani és un il·lustrador amant dels gats que ha creat una iniciativa única amb NFT's: Utilitzant gatets creats aleatòriament com a tokens no fungibles per a  que puguin ser adoptats, podràs ajudar a gats reals com els nostres.  Pots adoptarlos  aquí.

bottom of page