top of page

adoptar un gat

L'objectiu principal d'Espai de Gats és trobar una llar definitiva als gats que estan temporalment com a "inquilins" al catcafè i altres que segueixen esperant als refugis. En resum, volem fomentar l'adopció responsable.

 

Per aquest motiu, si ens visites diverses vegades, no trobaràs els mateixos gats. El lloc que deixa un inquilí adoptat és ocupat per un altre gat amb necessitat d'ésser adoptat i així successivament. 

A Espai de Gats optem pels gats adults. Molts d'ells han sigut aquells cadells dels qui algú se'n va encapritxar per desprès abandonar quan ja era massa gran o no complia les expectatives de la persona.

Volem donar a conèixer a tots aquests gats i les seves històries, no per fer-vos sentir malament, sino per conscienciar de la seva realitat i la necessitat de que existeixin projectes com el nostre. 

WhatsApp Image 2020-11-04 at 17.11.39 (1

Mereixem una llar!

Els nostres gats estan tots esterilitzats, amb vacunes al dia i microxip registrat. Les adopcions es tramiten amb entrevista prèvia amb la familia interessada, que es realitza durant les seves visites, i contracte i seguiment un cop adoptat el gat.

Si estàs pensant en adoptar visita'ns i coneixeràs als nostres inquilins actuals, al local disposes de fites informatives de cadascun d'ells. A més a més, l'equip humà t'informarà de tots els detalls, tant dels gats com del procès d'adopció que seguim a Espai de Gats, en cas que t'enamoris d'un dels nostres inquilins.

 

bottom of page